What is the best payback against cheating

Moj muž me ostavio za drugu ženu nakon 26 godina i to je učinio putem SMS-a. Rekao je svima da me paze jer sam lud. Također me je poslužio papirima za razvod koji su me optuživali za uobičajeno okrutno i nečovječno postupanje i tražio puno starateljstvo nad našom kćeri… lol. On je tako želio da se bori i bio je tako siguran da će pobijediti sa skupim odvjetnikom kojeg mu je njegova nova djevojka zaposlila. Završili smo sa standardnim razvodom i zajedničkim skrbništvom.

Želio je imati tu veliku bitku, ali ja mu nisam dao takvo zadovoljstvo. Bio sam šokiran i opustošen, apsolutno slomljeno srce, ali prisilio sam se da se nasmiješim i budem ugodan tijekom cijelog razvoda jer sam znao da ga je to apsolutno razljutilo. Nisam ih ni na koji način uznemiravao i zbog toga sam ponosan na sebe jer je to uložilo nevjerojatnu količinu truda. Usredotočio sam se na to da postavim dobar primjer svojoj kćeri o onome što radite kad se to dogodi. Jutro nakon što je otišao, ustao sam i otišao na posao, iako sam samo htio ostati u krevetu i plakati. Počeo sam se jako brinuti i za sebe, što mi je pomoglo ne samo u samopoštovanju, već sam sada i deset godina mlađi.

Isprva je bilo jako teško, i kao i svi drugi, plakala sam rijekom suza, ali ponekad je svemir imao način da ispravi ekstremne nepravde. Sada živim u prekrasnom domu, imam odličan posao i slobodan sam kao ptica. Moj bivši živi sa svojom gf, njezinom četverogodišnjom, našom 18-godišnjom kćerkom i 18-godišnjim najboljim prijateljem naše kćeri … lol .. (to je naša kćerka odluka da tamo živi kao što je bliže školi) on radi 2 radnih mjesta tako da njegov GF može završiti koledž, ona je 31, a on je 49. On je pogodio da sredinom života krize i htjela biti mladi opet, ali sumnjam da je to ono što je imao na umu jer se čini prilično jadno. Njegov gf nije trofej. Ono što hoću reći je da nije otišao za vruću mlađu ženu, to je sigurno. ne dugim udarcem. Ostavio me je iz mnogo razloga, ali uglavnom zato što je mislio da njegova nova djevojka ima više novca. Međutim, već su prošli kroz njezine životne ušteđevine i sada je jednako slomljena kao i on. (moj bivši ima problem s kockanjem) Bilo kako bilo, ne trošim svoje vrijeme na gomilu o bilo čemu od toga, niti nosim bilo koju od njih bilo kakve zle namjere. Prošle su dvije godine od razvoda, a naši su odnosi uistinu prilično građanski ovih dana. Što je još važnije, jednostavno me nije briga, jer imam veće ribe za prženje.

Muž me napustio jer je tražio luksuzniji životni stil, ali ja sam onaj koji to prima, zajedno s novom pronađenom slobodom koja doista stijeni. Život je sjajan!

Ozbiljno, ohladi i samo gledaj kako Karma radi svoj posao jer može napraviti plan osvete mnogo bolje nego što možeš čak i zamisliti. Živite u trenutku i ne razmišljajte o prošlosti ili budućnosti, samo ostanite u “upravo sada”. Potrebna je praksa, ali, sestro, djeluje. Proći ćeš kroz ovo i bit ćeš mnogo jači kad bude gotovo.

 Žena je uhvatila dečka u krevetu s cimericom. Njen plan za osvetu je bio nevjerojatan!

Ali… zašto? Zašto bacati svoje vrijeme i novac na njih? Mislim da je trebala prebroditi to.. što prije!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *